2010. február 6., szombat

htk01 fedélzetén


Izgalmas felfedező utazásra hívta a kalandvágyókat két hajóskapitány Kulcsár Zsolt alias kulcsi, és Palócz István alias pp.
Az osztalyterem.hu –ra keresztelt hajónk hétfőn hagyta el a kikötőt, és a tervek szerint 6 hetet tölt a tengeren. Több mint 140-en klikkeltünk, jelezve, hogy mi is velük szeretnénk utazni. Már az elején is sejthettük, hogy nem sétahajókázásra hívnak hajóskapitányaink. Előzetesen több feladatot kaptunk, ismerkednünk kellett a navigációs eszközökkel és be kellett szereznünk a szükséges szakirodalmat. (Aki olyan szorgalmas volt, hogy nemcsak beszerezte, hanem el is olvasott belőle néhányat, az jól tette, mert utazás közben annyi érdekesség, látnivaló van, hogy elmélyült olvasgatásra már nem nagyon van idő.)
Hogy jelenleg hányan vagyunk a hajón, azt nem tudom, mert akkora itt a nyüzsgés, jövés-menés, hogy nehéz megszámolni mindenkit. Sok tapasztalt hajós is velünk jött, aminek a magam részéről nagyon örülök, mert sok érdekes beszélgetést-eszmecserét hallgathatok, olvashatok, illetve ha kedvem tartja be is kapcsolódhatok. Az út során szerzett tapasztalatainkat, eszmecseréinket htk01 zászlójelekkel adjuk mindenki tudtára.
És hogy mi ennek a képzeletbeli föld körüli hajóútnak a célja? Megfejteni a titkot, hogy miként befolyásolja ismeretszerzésünket, tanulási-tanítási módszereinket az internet tengere, és milyen hálószövési technikákat kell megtanulnunk, ha a pedagógiai módszereinket a mai kor szelleméhez szeretnénk igazítani?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése